Επισκέπτες
054560
ΣήμεραΣήμερα168
Τρέχον μήναςΤρέχον μήνας4202
ΣυνολικάΣυνολικά54560
Επισκέπτες 146
Εικόνες από το Σχολείο
Η γνώμη σας
Σας αρέσει ο ιστότοπος μας;
 

Διεθνής Διαγωνισμός Ερευνητικών Προγραμμάτων των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων MEF

Τα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια MEF που βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη, διοργανώνουν διαγωνισμό με τίτλο "Διεθνής Διαγωνισμός Ερευνητικών Προγραμμάτων των Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων MEF" στις 9-13 Μαίου 2016 για μαθητές λυκείου. O διαγωνισμός διοργανώνεται από το 1992 στους τομείς της φυσικής, της χημείας και της βιολογίας.

Οι μαθητές μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή για το διαγωνισμό απο την ιστοσελιδα www.mefproject.com έως 1 Μαρτίου 2016. Τα έξοδα ταξιδιού των συμμετεχόντων από το εξωτερικό προβλέπεται να καλυφθούν από τους ιδίους, ενώ τα έξοδα στέγασης και σίτισης κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού προλέπεται να καλυφθούν από τα εκπαιδευτήρια MEF.

 

Τελευταία Ενημέρωση (Παρασκευή, 15 Ιανουάριος 2016 11:05)

 

Πρωτιά του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας στο διεθνή διαγωνισμό iSocial Video Challenge

isocial 2016 video challengeΠρωτιά της ομάδας του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας στο διεθνή διαγωνισμό iSocial Video Challenge 2016 αποτελούμενης από τους μαθητές Γιοβανούδη Σουζάννα και Δημητριάδη Ιωάννη και με συντονίστρια - επιβλέπουσα εκπαιδευτικό την Κουτρουμπή Πηνελόπη. Ο διαγωνισμός που διεξήχθη από τέλη Μάρτη ως τέλη Μάη 2016, αφορούσε όχι μόνο μαθητές ΕΠΑΛ ή Γενικών Λυκείων αλλά και πρωτοετείς φοιτητές πανεπιστημιακών προγραμμάτων σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Αντικείμενό του ήταν η παραγωγή ενός δίλεπτου βίντεο στο YouTube με θέμα: "Κοινωνικά Δίκτυα για την Υγεία και την Ευεξία" (Online Social Networks for Health and Well-Being), όπου οι συμμετέχοντες έπρεπε να προτείνουν έναν καινοτόμο τρόπο, που η χρήση κοινωνικών δικτύων θα μπορούσε να αποβεί σε όφελος των χρηστών και του συνόλου της κοινωνίας.

Η πρόταση της ομάδας του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας αφορά σε ένα Facebook App, που θα μπορούσε να συντονίζει θέματα όπως η αιμοδοσία ή να υπενθυμίζει για τακτικούς ελέγχους (Παπ τεστ κλπ). Ακολούθως μπορείτε να δείτε το βίντεο της παρουσίασης. Επιπλέον η συμμετέχουσα ομάδα θα κληθεί να παρουσιάσει την ιδέα της στο εργαστήριο iSocial 2016, τον προσεχή Σεπτέμβρη, στα πλαίσια του 21ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την έρευνα στην Ασφάλεια Υπολογιστών (ESORICS 2016) στο Ηράκλειο.

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες που κάνουν περήφανο όλο το σχολείο, εις ανώτερα και καλή συνέχεια για την παρουσίαση.

Τελευταία Ενημέρωση (Κυριακή, 03 Ιούλιος 2016 15:47)

 

Πως τα Social Media επηρεάζουν τον τρόπο που φλερτάρουν τα δύο φύλα

stValentinesSpecialbanner

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αντί του εβδομαδιαίου ?Μουσικού Top ? 5? του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας, η Άννα και ο Γιάννης παρουσίασαν έκτακτη δίωρη εκπομπή με θέμα:

?Πως τα Social Media επηρεάζουν τον τρόπο που φλερτάρουν τα δύο φύλα?.

Πέρα από μουσικές επιλογές και αφιερώσεις μαθητών, πραγματοποιήθηκαν αναφορές σε σημαντικά κοινωνικά ζητήματα σχέσεων που αφορούν όλους τους εφήβους, ενώ στο στούντιο του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας παραχωρήθηκαν συνεντεύξεις στους δύο νεαρούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς μας από συμμαθητές τους και καθηγητές τους. Η εκπομπή μεταδόθηκε την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016, στις 12:00 ? 14:00 και σε επανάληψη το ίδιο απόγευμα στις 19:00 ? 21:00 στον European School Radio.

Όσοι έχασαν τη ζωντανή μετάδοση της δίωρης εκπομπής μπορούν να την ακούσουν από τον ακόλουθο σύνδεσμο από το ιστορικό εκπομπών του σταθμού.

 

Μουσικό Top-5 ΕΠΑΛ Κασσάνδρας, 6ο επεισόδιο (9/2/2016)

Λογότυπος Χριστουγεννιάτικης ραδιοφωνικής εκπομπής ΕΠΑΛ Κασσάνδρας

Για όσους έχασαν τη ζωντανή ραδιοφωνική μετάδοση του 6ου επεισοδίου του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας από τον European School Radio στις 9/2/2016, μπορείτε να το ακούσετε ηχογραφημένο από το ιστορικό εκπομπών και τον ακόλουθο σύνδεσμο. Η Άννα και ο Γιάννης παρουσιάζουν το μουσικό Top-5, της δεύτερης εβδομάδας του Φεβρουαρίου 2016, κατά την 6η εβδομαδιαία εκπομπή τους, με τραγούδια που ανεβάζουν τη διάθεση.

 
Κλικ στην κουζίνα της μαμάς!

Περιβαλλοντικό πρόγραμμα: Κλικ στην κουζίνα της μαμάς! - Το οικολογικό αποτύπωμα των τροφίμων που καταναλώνουμε

Εδώ μπορείτε να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο μας

Είναι για όλους!!

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ!

Η συμμετοχή του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας στο Θεματικό Δίκτυο "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο". Οι μαθητές γίνονται εκπαιδευτές σε μία σχολή οδηγών Internet. Μαθητευόμενοι είναι οι γονείς, οι ενήλικες αλλά και κάθε αρχάριος, στα θέματα ασφάλειας, χρήστης του διαδικτύου.
Συντονιστές εκπαιδευτικοί: Γιαγουρτά Βενετία, Γιαμαλής Άγγελος, Μπουζίκα Χρυσούλα.

Το βίντεο στο youtube

Τετάρτη
16
Ιανουαρίου
Προσκύνησις τιμίας αλύσεως αποστόλου Πέτρου, Νεονίλλης μαρτύρων, Δαμασκηνού
Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Διαφήμιση