Επισκέπτες
028689
ΣήμεραΣήμερα5
Τρέχον μήναςΤρέχον μήνας145
ΣυνολικάΣυνολικά28689
Επισκέπτες 37
Εικόνες από το Σχολείο
Μαθητές Προγράμματα

Συμμετοχή στο Safer Internet Forum στις Βρυξέλλες

      Το ΕΠΑΛ Κασσάνδρας μετά τη ξεχωριστή του συμμετοχή στο 6ο μαθητικό συνέδριο πληροφορικής συνέχισε και φέτος τις επιτυχίες μέσα από την Ευρωπαϊκή δράση για την ασφάλεια στο διαδίκτυο με τίτλο «e-safety label» που διοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό «Insafe». Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής δράσης «Youth Manifesto», το πρόγραμμα μας «Πολυμεσική Καμπάνια για την Ασφάλεια στο Διαδίκτυο» με συντονιστές τους κ. Γιαμαλή Άγγελο και κα Κουτρουμπή Πηνελόπη κατάφερε να διακριθεί ανάμεσα σε δεκάδες Ευρωπαϊκά σχολεία, να βρεθεί μέσα στις 6 νικήτριες ομάδες και να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στις Βρυξέλλες στις 4-7 Νοεμβρίου 2014 στο Safer Internet Forum. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Metropole με εκπροσώπους από πολλές εταιρίες και οργανισμούς όπως Inhope, Insafe, Microsoft, Facebook, Twitter, Mozilla foundation.

     Στο forum συμμετείχε ως συντονιστής της δράσης ο εκπαιδευτικός του σχολείου Γιαμαλής Άγγελος και η ομάδα του τμήματος πληροφορικής εκπροσωπήθηκε από τον μαθητή Νικολαΐδη Μηνά.

 
Κυριακή, 22 Απριλίου 2018
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ!

Η συμμετοχή του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας στο Θεματικό Δίκτυο "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο". Οι μαθητές γίνονται εκπαιδευτές σε μία σχολή οδηγών Internet. Μαθητευόμενοι είναι οι γονείς, οι ενήλικες αλλά και κάθε αρχάριος, στα θέματα ασφάλειας, χρήστης του διαδικτύου.
Συντονιστές εκπαιδευτικοί: Γιαγουρτά Βενετία, Γιαμαλής Άγγελος, Μπουζίκα Χρυσούλα.

Το βίντεο στο youtube

Κυριακή
22
Απριλίου
Κυριακή των Μυροφόρων,
Θεοδώρου Συκεώτου, Νεάρχου μάρτυρος, Ναθαναήλ αποστόλου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Διαφήμιση