Επισκέπτες
028893
ΣήμεραΣήμερα2
Τρέχον μήναςΤρέχον μήνας157
ΣυνολικάΣυνολικά28893
Επισκέπτες 5
Εικόνες από το Σχολείο
Μαθητές Προγράμματα

Το ΕΠΑΛ Κασσάνδρας στον European School Radio

Λογότυπο ΕΠΑΛ Κασσάνδρας    Το ΕΠΑΛ Κασσάνδρας συμμετέχει για πρώτη φορά φέτος στο European School Radio, σε συνέχεια αυτόνομων ραδιοφωνικών εκπομπών που είχαν πραγματοποιηθεί τα προηγούμενα σχολικά χρόνια. Οι παραγωγές θα πραγματοποιηθούν από μαθητές της Α? και Γ? Λυκείου, στα πλαίσια του project και πολιτιστικού προγράμματος αντίστοιχα. Θα ακολουθήσουν σύντομες (15 λεπτες) θεματικές εκπομπές ποικίλης ύλης και όταν οι μαθητές εξοικειωθούν και έχουν αρχίσει να αισθάνονται άνετα με το μέσο θα ακολουθήσουν και ωριαίες έκτακτες ή και προγραμματισμένες εκπομπές. Επιπλέον σκοπεύουμε να συνεργαστούμε και με άλλα σχολεία ? ειδικά με όσα υπηρετούσαν περασμένες χρονιές εκπαιδευτικοί που συμμετείχαν στο ESR, ώστε να εξυπηρετήσουμε και μαθητές με τους οποίους υπήρχε συνεργασία στο παρελθόν σε άλλα σχολεία.

    Η φετινή εκπαίδευση και προθέρμανση έχει ολοκληρωθεί και είμαστε στην τελική ευθεία για την πρώτη μας 15λεπτη εκπομπή. Αν είμαστε τυχεροί θα παίξει την προσεχή Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, στη μουσική ζώνη, κάπου μεταξύ 16.00 ? 17.00, όπου η Άννα και ο Γιάννης θα παρουσιάσουν το εβδομαδιαίο Top-5 μουσικών επιλογών του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας. Ακούστε το διαφημιστικό μας σποτ και ακολουθήστε μας στον European School Radio.

 
Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ!

Η συμμετοχή του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας στο Θεματικό Δίκτυο "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο". Οι μαθητές γίνονται εκπαιδευτές σε μία σχολή οδηγών Internet. Μαθητευόμενοι είναι οι γονείς, οι ενήλικες αλλά και κάθε αρχάριος, στα θέματα ασφάλειας, χρήστης του διαδικτύου.
Συντονιστές εκπαιδευτικοί: Γιαγουρτά Βενετία, Γιαμαλής Άγγελος, Μπουζίκα Χρυσούλα.

Το βίντεο στο youtube

Τετάρτη
23
Μαΐου
Μιχαήλ Συνάδων, Μυροφόρου Μαρίας
Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Διαφήμιση