Επισκέπτες
029771
ΣήμεραΣήμερα28
Τρέχον μήναςΤρέχον μήνας442
ΣυνολικάΣυνολικά29771
Επισκέπτες 4
Εικόνες από το Σχολείο
Μαθητές Προγράμματα

Πρωτιά του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας στο διεθνή διαγωνισμό iSocial Video Challenge

isocial 2016 video challengeΠρωτιά της ομάδας του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας στο διεθνή διαγωνισμό iSocial Video Challenge 2016 αποτελούμενης από τους μαθητές Γιοβανούδη Σουζάννα και Δημητριάδη Ιωάννη και με συντονίστρια - επιβλέπουσα εκπαιδευτικό την Κουτρουμπή Πηνελόπη. Ο διαγωνισμός που διεξήχθη από τέλη Μάρτη ως τέλη Μάη 2016, αφορούσε όχι μόνο μαθητές ΕΠΑΛ ή Γενικών Λυκείων αλλά και πρωτοετείς φοιτητές πανεπιστημιακών προγραμμάτων σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο. Αντικείμενό του ήταν η παραγωγή ενός δίλεπτου βίντεο στο YouTube με θέμα: "Κοινωνικά Δίκτυα για την Υγεία και την Ευεξία" (Online Social Networks for Health and Well-Being), όπου οι συμμετέχοντες έπρεπε να προτείνουν έναν καινοτόμο τρόπο, που η χρήση κοινωνικών δικτύων θα μπορούσε να αποβεί σε όφελος των χρηστών και του συνόλου της κοινωνίας.

Η πρόταση της ομάδας του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας αφορά σε ένα Facebook App, που θα μπορούσε να συντονίζει θέματα όπως η αιμοδοσία ή να υπενθυμίζει για τακτικούς ελέγχους (Παπ τεστ κλπ). Ακολούθως μπορείτε να δείτε το βίντεο της παρουσίασης. Επιπλέον η συμμετέχουσα ομάδα θα κληθεί να παρουσιάσει την ιδέα της στο εργαστήριο iSocial 2016, τον προσεχή Σεπτέμβρη, στα πλαίσια του 21ου Ευρωπαϊκού Συνεδρίου για την έρευνα στην Ασφάλεια Υπολογιστών (ESORICS 2016) στο Ηράκλειο.

Συγχαρητήρια στους συμμετέχοντες που κάνουν περήφανο όλο το σχολείο, εις ανώτερα και καλή συνέχεια για την παρουσίαση.

 
Κλικ στην κουζίνα της μαμάς!

Περιβαλλοντικό πρόγραμμα: Κλικ στην κουζίνα της μαμάς! - Το οικολογικό αποτύπωμα των τροφίμων που καταναλώνουμε

Εδώ μπορείτε να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο μας

Είναι για όλους!!

Παρασκευή, 20 Ιουλίου 2018
ΜΠΑΜΠΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙΣ!

Η συμμετοχή του ΕΠΑΛ Κασσάνδρας στο Θεματικό Δίκτυο "Ασφάλεια στο Διαδίκτυο". Οι μαθητές γίνονται εκπαιδευτές σε μία σχολή οδηγών Internet. Μαθητευόμενοι είναι οι γονείς, οι ενήλικες αλλά και κάθε αρχάριος, στα θέματα ασφάλειας, χρήστης του διαδικτύου.
Συντονιστές εκπαιδευτικοί: Γιαγουρτά Βενετία, Γιαμαλής Άγγελος, Μπουζίκα Χρυσούλα.

Το βίντεο στο youtube

Παρασκευή
20
Ιουλίου
Ηλιού Θεσβίτου του προφήτου
Διαφήμιση
Διαφήμιση

 

Διαφήμιση